Eenvoudige, flexibele bedrijfs-financiering

Ontvang in enkele dagen financiering van €1.000 tot €1.000.000. Betaal een vast percentage van de dagelijkse omzet terug.

Ontvang snel financiering

Meld u binnen enkele minuten aan, ontvang dezelfde dag een offerte, en krijg binnen enkele dagen financiering.

Betaal terug naarmate u meer verdient

U betaalt een klein, vast percentage van de dagelijkse omzet terug (doorgaans 5 - 20%).

Eenvoudige, betaalbare vergoeding

U betaalt een vast bedrag dat vooraf is afgesproken (vanaf 3%).

Flexibele aanvullende financiering

Als u eenmaal aan boord bent, kunt u binnen een dag aanvullende financiering ontvangen.

Vertrouwd door meer dan 40.000 verkopers

Of u nu wilt investeren in advertenties, voorraad wilt inkopen of werknemers wilt inhuren, wij zijn er om uw kasstroom een boost te geven.

We keuren 9 van de 10 bedrijven goed voor financiering

U komt in aanmerking als uw bedrijf meer dan 3 maanden actief is en meer dan €1.500 per maand online of via een kaartterminal omzet.

Ontdek hoeveel voorschot u kunt ontvangen:

Wat zijn uw  maandelijkse inkomsten van kaartbetalingen?
0
EUR
Hoe lang bestaat uw bedrijf?
0
maanden
jaren
U kunt een voorschot krijgen tot:
0
EUR

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik een offerte?

Door een online aanvraag in te dienen kunt u dezelfde dag nog een offerte ontvangen.

In de aanvraag wordt u gevraagd om ons meer te vertellen over uw bedrijf en uw online omzet en/of kaartterminal omzet. Dit duurt meestal 5-10 minuten en ons team staat altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Zodra u ten minste één keer door ons bent gefinancierd, kunt u meestal aanvullende financiering op de dag van aanvraag nog ontvangen.

Waar kan ik de financiering voor gebruiken?

U kunt de financiering voor elk zakelijk doel gebruiken. De meeste van onze verkopers gebruiken het geld om aandelen te kopen, te investeren in advertenties, renovaties uit te voeren, een nieuwe locatie toe te voegen of om een tijdelijke ontregeling, zoals een lockdown, op te vangen.

Wat voor aanbiedingen kan ik verwachten?

Uw aanbiedingen zijn gebaseerd op uw online en/of kaartterminal verkoopgeschiedenis.Hoe langer uw bedrijf bestaat en hoe hoger uw maandelijkse inkomsten zijn, hoe beter uw aanbiedingen zullen zijn. We bieden tot twee keer uw maandelijkse omzet aan financiering.Als u bijvoorbeeld een e-commercebedrijf heeft dat gemiddeld voor €10.000 per maand aan omzet draait, en u 12 maanden geleden met uw bedrijf bent begonnen, komt u mogelijk in aanmerking voor €15.000 aan financiering met een vast tarief van €1.500 en een terugbetaling van 20% van uw dagelijkse omzet.

Hoe ga ik terugbetalen?

De terugbetaling gebeurt automatisch als een vast percentage van de dagelijkse omzet.

Als uw terugbetaling bijvoorbeeld 20% van de dagelijkse omzet is en u op een bepaalde dag €1.000 aan omzet heeft gedraaid, dan gaat €200 naar de terugbetaling en €800 naar u. Op dagen zonder omzet betaalt u niets terug.

Dit betekent dat, in tegenstelling tot traditionele zakelijke leningen met een rentepercentage dat altijd doortikt, de YouLend Advance zich aanpast aan uw kasstromen zonder extra kosten of toeslagen.

Kan ik een eenmalige betaling doen om mijn voorschot vervroegd af te betalen?

Ja, u kunt altijd gratis eenmalige betalingen doen als u dat wilt.

U hoeft dit echter niet te doen. De meeste verkopers geven de voorkeur aan de flexibiliteit en vrije kasstroom van eenvoudigweg terugbetalen in overeenstemming met hun vaste terugbetalingspercentage, zonder extra kosten.